198
0
Ion Ceban: Voi fi primarul tuturor locuitorilor municipiului
198
0

Exodul, economia primitivă și dezbinarea socială sunt problemele fundamentale ale municipiului Chișinău, în opinia candidatului PSRM la funcția de primar, Ion Ceban, expuse în cadrul prezentării Programului de Administrare a municipiului Chișinău pentru perioada 2019 – 2023.

Foto: Știri.md

Potrivit lui Ion Ceban, „exodul desanguinizează societatea, pentru că pleacă tot mai mulți tineri și compromite viitoarea creștere a economiei, pentru că tinerii ar trebui să devină viitorii plătitori de taxe și cei care modernizează economia”, transmite Știri.md cu referire la IPN

Potrivit candidatului, economia „primitivă” nu oferă oportunități de creștere personală pentru grupuri mari de tineri și are un potențial foarte mic de a genera valoare adăugată. Candidatul consideră că dezbinarea socială complică atmosfera în societate și crește intoleranța reciprocă.

„Locuitorii Chișinăului au nevoie de primar, nu de politicieni. Voi fi primarul tuturor locuitorilor municipiului indiferent de preferințele lor politice.

Problemele care trebuie tratate ne afectează pe toți egal și, ce e mai rău, amenință viitorul Chișinăului”, a mai adăugat Ion Ceban în cadrul prezentării.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter