main logo
4919

Ion Ceban spune dacă va candida sau nu la alegerile prezidențiale

Președintele Partidului Mișcarea Alternativa Națională (MAN), Ion Ceban, a anunțat în cadrul unui briefing de presă că nu va participa la alegerile prezidențiale din această toamnă.

Ion Ceban spune dacă va candida sau nu la alegerile prezidențialeFoto: Captură video

„Am spus de fiecare dată și declar și astăzi că nu sunt interesat să candidez la funcția de președinte al Republicii Moldova în toamna acestui an, deoarece oamenii mi-au încredințat votul lor și eu nu pot să-i dezamăgesc. 

Am vorbit despre asta acum doi ani și de atunci am spus același lucru. 

Nicio secundă nu m-am gândit altfel.

Am promis în fața oamenilor și sunt obligat să continui să transform Chișinăul. 

În ultima perioadă au apărut foarte multe speculații. 

Mulțumesc colegilor mei pentru încredere și susținere. 

Acum, Parlamentul este forul suprem de decizie. 

Este o iluzie că lucrurile se schimbă la președinție. 

Da! Având toată puterea în stat și toate ramurile puterii în stat, nu există scuză pentru a nu putea, a nu face, a nu ști. 

Avem o țară parlamentară, iar Partidul MAN, format din cei mai buni profesioniști, se pregătește de alegerile parlamentare din anul viitor, pentru a reprezenta cât mai bine cetățenii Republicii Moldova și interesele lor. 

Suntem cei care, cu mânecile suflecate, muncim 24/7. Pentru că nimeni nu ne va face curat la noi acasă decât noi înșine. 

Știm, putem, avem cunoștințe și experiență și suntem în maximă forță.

Eu îmi voi onora toate angajamentele pentru Chișinău și suntem gata să oferim experiență, dacă cineva vrea să asculte. 

Avem soluții pentru țară, iar Partidul MAN este Alternativa puternică. 

Cele mai bune practici le putem implementa. Este necesar, așa cum am făcut și până acum, să ascultăm de oamenii noștri și să vrem binele țării noastre și fiecărei localități.

Și nu ne interesează părerile isterice ale așa-numiților experți de doi bani, apăruți peste noapte și care sunt de serviciu. 

Așa cum nu am dezamăgit până acum, nu voi dezamăgi în continuare. Îmi iubesc țara și vreau ca oamenii să trăiască mai bine la noi acasă”, a spus Ion Ceban, transmite Știri.md.

Amintim că alegerile pentru funcția de președinte al Republicii Moldova vor avea loc pe 20 octombrie curent. Totodată, tot în acea zi, se va desfășura referendumul republican constituțional la care cetățenii vor răspunde la întrebarea „Susțineți pentru modificarea Constituției în vederea aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană?”.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării