370
0
Ion Ceban spune că vrea un duel prietenos cu Andrei Năstase
370
0

Duelul cu Andrei Năstase pentru Primăria capitalei trebuie să fie nu unul dur, ci unul prietenos. Declarația aparține socialistului Ion Ceban, care s-a lansat pe 9 septembrie în campania electorală pentru postul de primar al Chișinăului.

„Dezbaterile din campania electorală trebuie să fie de idei, de soluții. Nu cred că domnul Năstase este împotriva acțiunilor anticorupție de la Primărie, nu cred că este împotriva drumurilor bune , nu este împotriva unor proiecte sociale”, a spus Ion Ceban, transmite Știri.md cu referire la IPN.

Socialistul a precizat că își dorește ca în Consiliul municipal Chișinău să existe o replică a alianței PSRM – Blocul ACUM. 

„Să putem să agreăm niște soluții care sunt importante pentru Chișinău, ținând că cont că, probabil, PSRM și ACUM vor avea de la 38 până la 45 din cele 51 de mandate ale Consiliului municipal Chișinău”, a spus Ion Ceban.

Răspunzând la întrebările jurnaliștilor prezenți la lansare, candidatul PSRM a menționat că alegătorul decide pe cine va trimite acum în funcția de primar, având în vedere că anul trecut a obținut cu aproximativ 12 mii de voturi mai puține decât Andrei Năstase. 

„Noi vom încerca să fim cât mai flexibili, cât mai aproape de oameni, cât mai corecți și să ne aducem mesajul despre cum vedem noi schimbările din Primărie”, a menționat candidatul PSRM.

Ion Ceban a mai menționat că are soluții foarte bine determinate în ce privește mirosul urât din capitală. „Există proiectul care a fost votat pe reamenajarea stației de epurare. Aici trebuie să intervenim și la capitolul legislativ, pentru a nu permite acele scurgeri determinate de agenții economici”, a spus Ion Ceban.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter