main logo
708

Ion Ceban s-a întâlnit cu Daniel Tudorache la București. Scopul vizitei

Edilul Capitalei, Ion Ceban, s-a întâlnit la București cu primarul sectorului 1, Daniel Tudorache.

Ion Ceban s-a întâlnit cu Daniel Tudorache la București. Scopul viziteiFoto: facebook.com/IvCeban

Vizita celor doi oficiali are loc în contextul în care mai devreme a fost anunțată reparația blocului A al Liceului "Gherghe Asachi", din centru Chișinăului, transmite Știri.md

"Avem intenția de a repara blocul vechi (bloc A) al liceului „Gheorghe Asachi" din str. București, 64, în cadrul unui proiect de restaurare, în valoare de aproape 62 de milioane de lei. Apelăm să fie reabilitat grație relațiilor stabilite între Pretura sectorului Centru și sectorul 1 al municipiului București, la fel legături orientate spre inițierea și dezvoltarea proiectelor în diverse domenii ale sectorului public", a menționat Ceban. 

Totodată, potrivit edilului, Primăria Chișinău va asigura acoperirea cheltuielilor de efectuare a expertizei tehnice a edificiului, elaborarea documentației de proiect și devizului de cheltuieli, de efectuare a expertizei tehnice a proiectului de execuție, asistență tehnică și supravegherea tehnică.

Pe parcursul zilei de astăzi, 5 decembrie, în cadrul vizitei de lucru la București, Ion Ceban mai are preconizate 2 întrevederi, despre care va reveni ulterior cu informații.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării