main logo
237

Ion Ceban: Primăria Chişinău în forma actuală nu corespunde nevoilor orășenilor

Candidatul Partidului Socialiştilor la funcţia de primar al Chişinăului, Ion Ceban, consideră că "Primăria Chişinău în forma sa actuală nu este o structură organizată, axată pe nevoile şi doleanţele locuitorilor oraşului".

Ion Ceban: Primăria în forma actuală nu corespunde nevoilor orășenilorFoto: știri.md

Potrivit agenţiei Infotag, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă în parcul "Valea trandafirilor", Ceban a prezentat "raportul complet de activitate" în calitate de şef al fracţiunii PSRM în CMC, subliniind că, "în calitate de consilier, a făcut multe, însă nu tot ce şi-ar mai fi dorit", transmite Știri.md.

"Toate proiectele pe care le-am implementat împreună cu colegii mei - terenuri de joacă, stadioane şi multe altele - au fost realizate datorită consecvenţei şi perseverenţei noastre", a spus el.

Socialistul a menţionat că, "fiind consilier municipal, împreună cu colegii din facţiune, a reuşit să se asigure că deciziile Primăriei sunt luate în mod transparent şi deschis; a fost lansat procesul de achiziţii publice online, au fost reparate 190 de instituţii preşcolare; pe drumurile Chişinău au apărut 40 de troleibuze noi şi 31 de autobuze etc.".

Ceban a recunoscut că socialiştii, "în esenţă, au impus angajaţii Primăriei să acorde atenţie problemelor oamenilor".

"Pe funcţionari nu prea îi interesează acest lucru. Eu sunt categoric împotriva unui astfel de aparat administrativ nefuncţional. Chişinăul trebuie să devină un oraş în care să vrei să trăieşti! Un oraş cu curţi amenajate, în care atât adulţii, cât şi copiii să se simtă confortabil", a spus el.

Ceban a promis ca "imediat după alegeri să lanseze cel mai mare şi mai ambiţios proiect de modernizare a capitalei".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării