main logo
535

Ion Ceban: Nistor Grozavu și Ruslan Codreanu vor fi demiși dacă devin primar

Dacă va ajunge primar, candidatul PSRM la alegerile locale din Chișinău, Ion Ceban, spune că îi va demite pe viceprimarii Nistor Grozavu și Ruslan Codreanu.

Ion Ceban: Nistor Grozavu și Ruslan Codreanu, demiși dacă devin primarIon Ceban: Nistor Grozavu și Ruslan Codreanu, demiși dacă devin primar

Și aceasta pentru că Nistor Grozavu ar fi autorul multor autorizații care „au urâțit” orașul, iar Ruslan Codreanu, chiar dacă este o persoană bine pregătită, a fost numit ilegal în funcție, spune candidatul PSRM, transmite Știri.md cu referire la IPN

Ion Ceban își asumă să lupte împotriva construcțiilor ilegale din capitală. Pentru început, nu va permite eliberarea autorizațiilor de construcție în zonele pentru care nu sunt respectate toate standardele urbanistice. Chiar în prima săptămână, va semna o dispoziție care va obliga direcțiile și subdiviziunile responsabile de domeniu să nu elibereze autorizații de construcție pe terenurile de joacă și în curțile de bloc. Construcțiile deja finisate vor fi revizuite, iar cele care sunt la faza incipientă vor fi stopate.

Cât privește problema corupției la Primărie, Ion Ceban, spune că va încerca să o elimine prin digitalizarea tuturor serviciilor, prin votul electronic pentru toate ședințele importante, prin achiziții publice electronice și prin motivarea și promovarea angajaților competenți.

Întrebat care este poziția sa vizavi de manifestațiile unioniste și cele organizate de comunitatea LGBT, Ion Ceban spune că le va interzice dacă devine primar.

În altă ordine de idei, Ion Ceban a declarat că nu se va implica în alegerile parlamentare dacă va obține mandatul de primar.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării