main logo
314

Ion Ceban: Chișinăul nu are un plan de dezvoltare pe termen lung

Chișinăul este singura Capitală din regiune care nu are un plan de dezvoltare pe termen lung, spune Ion Ceban, candidatul PSRM la funcția de primar al Capitalei.

Ion Ceban: Chișinăul nu are un plan de dezvoltare pe termen lungFoto: agora.md

Într-o conferință de presă, candidatul a menționat că va face un plan de dezvoltare durabilă conform standardelor europene, transmite Știri.md cu referire la IPN

„Eu știu cum să fac acest lucru. Începând de la planul de mobilitate urbană durabilă, care cuprinde infrastructura rutieră, pietonală, infrastructura pentru parcări, pentru bicicliști”, a spus Ion Ceban.

Socialistul a precizat că își propune ca de anul viitor să majoreze de trei ori alocările pentru reparația capitală a drumurilor, până la suma de 300 de milioane de lei anual. 

„Starea în care se află azi trotuarele este dezastruoasă. Avem un plan operațional foarte concret și îl vom pune în funcțiune în ziua în care vom intra în Primărie”, a declarat Ion Ceban.

Candidatul socialist a precizat că sursele care vor fi investire vor fi interne, dar și externe. „Lucrăm intensiv cu oamenii de peste hotare pentru identificarea acestor surse și le vom identifica”, a conchis Ion Ceban.

Știri.md reamintește că anterior Ceban le-a promis alegătorilor că se va apuca de reparația drumurilor și a trotuarelor din Capitală.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării