main logo
2157

Internaționala socialistă va susține PD la alegeri

Internaţionala Socialistă, organizaţie care întruneşte peste 150 de partide social-democrate din toată lumea, va sprijini Partidul Democrat din Moldova (PDM) la alegerile parlamentare din luna noiembrie 2014.

Internaționala socialistă va susține PD la alegeriAnunţul a fost făcut de către Luis Ayala, secretarul general al Internaţionalei Socialiste, în cadrul ceremoniei de prezentare a candidaţilor PDM pentru Parlament.

Anunţul a fost făcut de către Luis Ayala, secretarul general al Internaţionalei Socialiste, în cadrul ceremoniei de prezentare a candidaţilor PDM pentru Parlament.

“Dorim locuri de muncă. Dorim educaţie, servicii sociale, sănătate. Dorim salarii mai mari. Avem nevoie de pensii decente. Iar copiii care intră la universitate, au nevoie de educaţie fără plată. Avem nevoie de victoria Partidului Democrat ca să avem pace”, a spus Luis Ayala.

Alături de Luis Ayala, la ceremonia de lansare a PDM în alegeri au participat politicieni de top din Europa, precum vicepreşedintele socialiştilor europeni Giacomo Filibeck sau președintele Partidului Socialistei Europene, Serghei Stanishev.„Familia social-democrată a Europei este pregătită să susţină PDM pentru a aduce ţara mai aproape de Uniunea Europeană”, a adăugat Serghei Stanişev.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării