main logo
1194

Inițiativa lui Țîcu privind anchetarea lui Dodon, semnată de 2 deputați

Inițiativa lui Octavian Țîcu privind investigarea acțiunilor de trădare de Patrie comise de Igor Dodon a fost semnată de 2 deputați.

Inițiativa lui Țîcu privind anchetarea lui Dodon, semnată de 2 deputațiColaj: știri.md

În urma propunerii lui Țîcu de creare a unei comisii parlamentare care să investigheze acțiunile de trădare de Patrie comise de președintele Igor Dodon, aceasta a fost susținută de deputații Carp Lilian și Iurie Reniță, transmite Știri.md.

„Până la ora 17:00, când se închide Cancelaria Parlamentului, inițiativa legislativă privind constituirea Comisiei pentru investigarea acțiunilor de trădare de patrie comise de Igor Dodon, a mai fost semnată de 2 deputați ai Blocului ACUM - dnul Carp Lilian și dnul Iurie Reniță!

Invit și restul deputaților Blocului ACUM să-și respecte promisiunile asumate prin Angajamentul din 21 februarie 2019 și să susțină această inițiativă!!!

Amintesc, avem nevoie de cel puțin 5 deputați: Art. 35 - "La cererea unei fractiuni parlamentare sau a unui grup de deputați, ce constituite cel puțin 5% din numărul de deputați aleși, Parlamentul va putea hotărî înființarea unei comisii de anchetă"”, a declarat Țîcu.

Știri.md reamintește că candidatul PUN la funcţia de primar al Capitalei, Octavian Ţîcu, cere ca şeful statului Igor Dodon să fie anchetat pentru trădare de Patrie.

No photo description available.

Image may contain: text

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării