main logo
562

Încă un partid va sprijini candidatura lui Năstase la funcția de primar

Partidul Popular European din Moldova (PPEM) condus de Iurie Leancă afirmă că îl va susține în turul II la alegerile locale din Chișinău pe candidatul PPDA, Andrei Năstase.

Încă un partid va sprijini candidatura lui Năstase la funcția de primarÎncă un partid va sprijini candidatura lui Năstase la funcția de primar

Liderul PPEM a anunțat pe pagina sa de socializare faptul că de la începutul campaniei electorale nu va desemna un candidat la funcția de primar general al Chișinăului pentru a nu fragmenta dreapta pro-europeană.

„După primul tur de scrutin, rămânând consecvenți poziției noastre, pentru a evita preluarea conducerii capitalei de forțe ostile parcursului european al Republicii Moldova și urmare a deciziei Biroului Permanent al PPEM de astăzi, alături de primarii și consilierii din Chișinău, exprim sprijinul echipei noastre pentru candidatul Andrei Nastase”, a scris Iurie Leancă. 

Amintim că turul II al alegerilor locale din Capitală pentru funcția de primar general se vor desfășura pe 3 iunie 2018. Concurența se va da între Andrei Năstase și Ion Ceban.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării