main logo
440

Încă un partid și-a anunțat sprijinul pentru Andrei Năstase

Reprezentanții Partidului Liberal Reformator (PLR), care la scrutinul din 20 mai l-au susținut pe candidatul Partidului Unității Naționale, Constantin Codreanu, și-au anunțat sprijinul pentru concurentul PPDA-PAS-PLDM, Andrei Năstase, în turul II al alegerilor locale noi din municipiul Chișinău, desfășurate la 3 iunie.

Încă un partid și-a anunțat sprijinul pentru Andrei Năstase

Astfel, PLR califică rezultatele primului tur al alegerilor ca „satisfăcătoare pentru partida anti-oligarhică și unionist-proeuropeană, deși aflarea unui reprezentant al coloanei a cincea rusești în topul acestor rezultate trebuie considerat drept un handicap cronic de care o capitală europeană întârzie să se debaraseze”, transmite Ştiri.md cu referire la ZdG.

„În contextul general al luptei pentru destinul românesc și european al Republicii Moldova, dar și în situația concretă stabilită în rezultatul primului tur al alegerilor din 20 mai 2018, PLR cheamă membrii și simpatizanții săi să desfășoare o muncă politică de susținere a candidatului PPDA, Andrei Năstase. Este necesară o mobilizare consistentă în ziua turului doi din 3 iunie în vederea promovării candidatului anti-oligarhic și proeuropean în funcția de primar general al municipiului Chișinău”, se aratăm în comunicatul emis de formațiune.

Candidatul PPDA-PAS-PLDM este susținut și de PUN, PPEM, PNL și de liberalul Valeriu Munteanu.

Potrivit rezultatelor alegerilor locale noi din 20 mai, pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău vor duela doi candidați: Andrei Năstase și socialistul Ion Ceban.

Mandatul edilului ales va fi pentru doar un an, până în 2019, atunci când se vor desfăşura alegeri ordinare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării