main logo
371

Încă două partide și-au aflat ordinea preventivă în buletinul de vot

Mişcarea Profesioniştilor „Speranţa-Надежда” va fi cu numărul doisprezece în buletinul de vot la alegerile parlamentare din 24 februarie, conform ordinii prealabile, iar Partidul Politic „Patria” cu numărul unsprezece.

Încă două partide și-au aflat ordinea preventivă în buletinul de vot Încă două partide și-au aflat ordinea preventivă în buletinul de vot

Decizia s-a luat în urma tragerilor la sorți printre partidele care şi-au depus astăzi, 23 ianuarie, dosarul de participare la scrutin, transmite Știri.md cu referire la IPN.

Conform ordinii prealabile stabilite până acum, Partidul Democrat va fi primul pe buletinul de vot, urmat de Blocul electoral ACUM DA PAS și Partidul Comuniștilor, după care, pe locul patru – Partidul Socialiștilor. Pe locul cinci se va regăsi Partidul „Șor”, pe șase – Mișcarea Populară Antimafie, iar pe șapte – Partidul Politic „Partidul Nostru”.

Partidul Național Liberal va fi cu numărul opt în buletinul de vot, iar Partidul Politic „Voința Poporului” – cu numărul nouă. Partidul Regiunilor se va regăsi pe poziția a zecea, iar Partidul Politic „Democrația Acasă” – pe a unsprezecea.

Perioada de depunere a cererilor pentru înregistrare în calitate de concurent electoral, atât în circumscripția națională, cât și în cele uninominale se încheie pe 24 ianuarie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării