main logo
573

În plină campanie electorală pentru locale, de 9 mai PSRM renunță la drapele

Deși se află în plină campanie electorală pentru alegerile locale din municipiile Chișinău și Bălți, socialiștii au decis să desfășoare un marș al Victoriei în ziua de 9 mai fără drapele de partid.

În plină campanie electorală, de 9 mai PSRM renunță la drapeleÎn plină campanie electorală, de 9 mai PSRM renunță la drapele

Aceștia spun că organizează evenimentul ca urmare a unui îndemn venit din partea șefului statului, Igor Dodon, scrie medianews.md.

„PSRM va participa la Marșul Victoriei, din 9 mai, fără simbolistica partidului. În această zi nu trebuie să divizăm oamenii pe criterii politice, a declarat președintele PSRM, Zinaida Greceanîi. Socialiștii fac un apel către alte partide să participe la evenimentele dedicate celei de-a 73-a aniversare a sfârșitului celui de-al doilea război mondial.

Amintim că Igor Dodon a aprobat un plan de acțiuni cu această ocazie. Printre acestea, se numără înhumarea osemintelor unor ostași căzuți în lupte, restaurarea monumentelor ostașilor, tradiționalul marș și un concert de amploare care va avea loc pe data de 8 și 9 mai în Piața Marii Adunări Naționale. Pe scenă vor evolua mai mulți artiști, atât din țară, cât și de peste hotare, iar la final va fi lansat un grandios foc de artificii.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării