main logo
690

În Italia şi Belarus ar putea fi recunoscute actele de studii din Moldova

Actele de studii din Republica Moldova emise de instituțiile de învățământ superior ar putea fi recunoscute în Italia şi Belarus. Semnarea Acordului privind recunoașterea actelor de studii a fost aprobată de Executiv.

În Italia şi Belarus vor fi recunoscute actele de studii din MoldovaÎn Italia şi Belarus vor fi recunoscute actele de studii din Moldova

Acordul prevede recunoașterea și echivalarea diplomelor de licenţă și masterat, având drept scop intensificarea schimbului de specialiști dintre cele două state. De asemenea, semnarea documentului va crea noi oportunități pentru cetățenii ambelor state de a-și continua studiile în instituțiile de învățământ superior din Republica Moldova și Italia, transmite Știri.md cu referire la tvn.md

Potrivit documentului, ambele state se vor informa reciproc despre modificările din sistemele de învățământ și vor face schimb de exemple de acte de studii și acte de instruire, emise de Republica Moldova și Belarus.

Semnarea Acordurilor privind recunoașterea actelor de studii între Republica Moldova – Italia și Republica Moldova – Belarus va intensifica relațiile de colaborare nu doar în plan bilateral, ci și în contextul participării statelor la diverse proiecte promovate de Uniunea Europeană.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării