main logo
8189

În 11 orașe din nordul Moldovei, primarul a fost ales din primul tur

În 11 orașe din nordul Republicii Moldova primarul a fost ales din primul tur. La Briceni au votat 3.109 cetățeni, dintre care 2.457 și-au dat votul pentru candidatul PSRM, Vitalii Gorodinschi.

În 11 orașe din nordul Moldovei, primarul a fost ales din primul turFoto: Știri.md

La Ocnița, cu votul a 1.083, ceea ce constituie 50,61%, candidatul PSRM, Victor Artamaniuc, a devenit primar al orașului, transmite Știri.md cu referire la tvn.md. 

Primarul orașului Frunza, raionul Ocnița, cu votul a 60,45% este Arcadii Bejan, candidatul PSRM. Și orașul Otaci s-a ales cu un primar din primul tur, cu votul a 77,88%, candidatul independent Dmitrii Zavroțchi a câștigat cursa electorală.

La Dondușeni, după rezultatele primului tur, primar al orașului a devenit, cu 59.86% de voturi, Ion Zloi, candidatul PSRM.

73,57% din alegătorii orașului Drochia au votat-o la funcția de primar pe Nina Cereteu, candidata Partidului Politic Partidul Nostru.

Candidata PSRM, Lilia Pilipețchi, a câștigat alegerile la Soroca cu 71,01% din numărul total de voturi. Iar la Glodeni, Stela Onuțu, a obținut 54,71% din numărul total de voturi exprimate.

Primar al orașului Fălești, cu 72,07% din numărul total de voturi, a devenit Alexandru Severin, candidatul Partidului Politic Partidul Nostru.

În orașul Ghindești, raionul Florești, câștigător este Mihail Bulat, candidatul PPMRM, care a acumulat 64,65% din numărul total de voturi.

Cursa electorală din orașul Sângerei a fost câștigată de către Arcadie Covaliov, candidatul PAS, cu 76,72% de voturi.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării