main logo
3317

Ilan Șor: Orheiul va fi Monaco, iar Taraclia va deveni o Nisa

Ilan Șor este mulțumit de candidații Partidului Șor care au obținut victorii în urma alegerilor locale din 20 octombrie.

Ilan Șor: Orheiul va fi Monaco, iar Taraclia va deveni o NisaFoto: captură video

Fostul primar de Orhei a ținut să le mulțumească tuturor cetățenilor care i-au susținut în acest scrutin și le dă asigurări că în aceste localități vor avea loc schimbări majore, transmite Știri.md

"Vreau să le mulțumesc în mod deosebit locuitorilor orașului Orhei și raionul Orhei. Am demonstrat că suntem făcuți dintr-un alt aluat. Am demonstrat că Orhei a fost, este și va fi cel mai bun oraș din țara noastră, că Orheiul este un Monaco moldovenesc.

Dragi prieteni, locuitorii comunei Jora de Mijloc au arătat prin votul lor că ei doresc ca Partidul „Șor” să fie cu ei. Victoria candidatului nostru din primul tur anume acestui fapt se datorează, chiar dacă autoritățile au încercat să-l elimine ilegal din cursa electorală. Da, dragi prieteni, în toate localitățile unde a învins Partidul „Șor”, va începe o nouă viață, va începe viitorul Moldovei, va începe o viață pe care o merită toți locuitorii țării", a spus Șor.

Totodată, fostul edil este sigur că în localitățile unde va avea loc turul 2, învingători vor ieși tot candidații Partidului Șor, iar cât despre orașul Taraclia, unde a fost ales deja primarul, spune că "va deveni o mică Nisa".

"Dragi prieteni, constat cu plăcere că în multe localități reprezentanții Partidului „Șor” au intrat în turul doi și acolo, neapărat, vom învinge!

De asemenea, le sunt foarte recunoscător și locuitorilor orașului Taraclia, care au susținut candidatul nostru și care va lupta în turul doi de scrutin. Da, Taraclia are șansa să devină o mică Nisa. Sunt sigur că împreună vom reuși", a conchis Ilan Șor.

Amintim că pe 16 iulie curent, Procuratura Generală a anunțat că deputatul Ilan Șor, condamnat de prima instanță la șapte ani și șase luni de închisoare într-un dosar de escrocherie, vizat în ancheta privind frauda bancară și figurant în Raportul Kroll, a plecat din Republica Moldova prin Aeroportul Internațional Chișinău, fără a trece controlul vamal sau cel de frontieră în perioada 14-17 iunie.

Pe 30 iulie 2019, Ministerul de Interne a anunțat că Ilan Șor a fost dat în căutare internațională.

În luna august, șeful Interpol Moldova, Viorel Țentiu, a declarat că Șor se află în Israel. „La orice traversare de frontieră va fi reținut”, a spus el, în condițiile în care Israelul nu-și extrădează cetățenii.

Știri.md reamintește că deputatul Ilan Șor a rămas fără imunitate parlamentară, după ce procurorul general interimar, Dumitru Robu, a cerut în Parlament ridicarea imunității sale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării