main logo
1342

Ilan Șor, nemulțumit de răspunsul BNM la scrisoarea sa: Demonstrează incompetență

Liderul Partidului „Șor”, deputatul fugar condamnat la închisoare Ilan Șor, a venit cu o reacție după ce Banca Națională a Moldovei a răspuns la scrisoarea sa, privind demararea discuțiilor pentru reîntoarcerea banilor din frauda bancară.

Ilan Șor, nemulțumit de răspunsul BNM la scrisoarea saFoto: știri.md

Într-un live pe Facebook, pe 12 mai curent, deputatul a spus: „Mă bucură faptul că BNM a venit cu un răspuns, aceasta deja este o victorie, glumesc desigur. A trecut destul de mult timp pentru ca acești netrebnici să formuleze un răspuns. Este un răspuns care demonstrează incompetența BNM, și ne-dorința angajaților de a face ceva”, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

La sfârșitul lunii aprilie, Ilan Șor a anunțat că a trimis la Procuratură, BNM și Ministerul Finanțelor scrisori cu privire la intenția sa de a întoarce în bugetul statului banii care i se impută în proces.

Ilan Șor susține că a solicitat desemnarea reprezentanților de la fiecare instituție în parte, pentru a demara discuțiile privind reîntoarcerea banilor. Totul în schimbul anulării mandatului său de arestare.

Reprezentanții BNM au precizat că demersul avocaților lui Ilan Șor poate fi înaintat doar în cadrul procedurilor judiciare deja demarate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării