main logo
2746

Ilan Șor: Igor Dodon e un terorist care a luat oamenii mei ostatici

Liderul Partidului Politic Șor afirmă că nu-l consideră pe șeful statului, Igor Dodon, președinte.

Ilan Șor: Igor Dodon e un terorist care a luat oamenii mei ostaticiFoto: știri.md

Într-un mesaj video distribuit pe o rețea de socializare, Ilan Șor spune că îl cunoaște foarte bine pe Igor Dodon, transmite Știri.md.

Politicianul a declarat că anterior îl stima și îl considera bărbat pe Igor Dodon.

"Ieri, ai dovedit că nu ești bărbat, ci un laș. Numai un laș poate să ridice mâna la două femei, una dintre care îți poate fi mamă, iar alta fiică. Știi foarte bine tu și procurorii tăi că aceste două femei sunt nevinovate. Ieri ai procedat ca un terorist care a luat oamenii mei ostatici. Voi nu aveți dreptul să atingeți aceste femei! În loc să lupți cu problemele sociale din țară, tu lupți cu femeile", a declarat Ilan Șor.

Amintim că deputații au votat cu 56 de voturi ridicarea imunității deputatelor Marina Tauber și Reghinei Apostolova.

Menționăm că imediat după ce cele două deputate au fost audiate în Comisia Numiri și Imunități, Partidul Șor a ieșit la un briefing de presă, iar ulterior, a decis să părăsească Parlamentul „în semn de protest”.

Știri.md amintește că astăzi, 16 septembrie, procurorul general interimar a cerut ridicarea imunității Marinei Tauber și Reghina Apostolova.

Ulterior, Marina Tauber a venit cu o reacție, spunând că era pregătită. Și Reghina Apostolova a spus că nu a fost o noutate pentru ea

Totodată Partidul Șor susține că cererea procurorului general interimar, Dumitru Robu, de a ridica imunitatea parlamentară a deputatelor Marina Tauber și Reghina Apostolova este la comanda președintelui Igor Dodon.

Mesajul integral îl puteți vedea mai jos:

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării