main logo
685

Ilan Șor: Deputații blocului ACUM au devenit slugile lui Igor Dodon

Faptul că deputata partidului Șor, Marina Tauber, a primit 30 de zile arest la domiciliu, demonstrează încă odată că Moldova este în totalitate acaparată de noua Guvernare.

Ilan Șor: Deputații blocului ACUM au devenit slugile lui Igor DodonFoto: captură video

Declarația a fost făcută de Ilan Șor, care susține că instanța de judecată a fost presată pentru a emite această pedeapsă, transmite Știri.md

Politicianul susține că Moldova nu a mai văzut un asemenea haos, iar în acest context s-a adresat deputaților din blocul ACUM. 

"Vreau să mă adresez deputaților blocului ACUM. Voi ați devenit nu doar slugile lui Dodon, dar și oamenii care ați hotărât să ajutați persoana ce vrea să pună mână pa întreaga țară. Mai mult niciodată și nimănui nu mai spuneți că ați eliberat Moldova, voi ați acaparat-o și continuați acest lucru mai departe", a spus Șor.

Liderul Partidului Șor este total dezamăgit de situația politică din țară și afirmă că degrabă, Republica Moldova se va transforma în țara lui Dodon. 

"Dedodonizarea care se petrece acum deja a întrecut orice limită", a subliniat Ilan Șor.

La finalul discursului Ilan Șor a mai făcut un îndemn, de data aceasta pentru întreaga opoziție. 

"Dragi colegi, nu vă bucurați pentru ceea ce se întâmplă la moment cu noi. Așa va fi cu toți. De aceea, eu chem toată opoziția să recunoască că astăzi în Moldova este un regim totalitar. Treziți-vă acum pentru a apăra țara, terminați să îndepliniți comenzile cuiva. La noi nu e monarhie, la noi e democrație. Și să vă permiteți să trimiteți în pușcărie oamenii doar pentru că ei vă încurcă, acest lucru deja e anormal", a conchis Ilan Șor. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării