main logo
477

Ilan Caşu dă asigurări că Ivan Diacov va distruge corupţia din Chişinău

Noi promisiuni electorale din partea reprezentanţilor canditaţilor la şefia Capitalei.

Ilan Caşu dă asigurări că Ivan Diacov va distruge corupţia din ChişinăuFoto: timpul.md

În cadrul dezbaterilor de la TVR Moldova formaţiunile „Democraţia Acasă” şi „Partidul Nostru” au încercat să convingă locuitorii oraşului Chişinău să voteze pentru candidaţii lor la alegerile din 20 octombrie, transmite Știri.md.

Ilan Caşu și reprezentantul Partidului Nostru, Ivan Diacov, la alegerile primarului municipiului Chişinău declară că cea mea mare problemă a oraşului este corupţia şi de aceea partidul a ales ca un procuror să candideze pentru şefia Capitalei.

"În viziunea noastră un om cu experienţă ca Ivan Diacov, care ştie pe de rost Codul Penal, este persoana potrivită care să dea apreciere legală acelor ilegalităţi care se comit în primăria Chişinău".

Caşu a mai declarat că partidul său va propune înfiinţarea unui call centru 24/ 24 unde cetăţenii vor putea depune plângeri şi petiţii în mod transparent.

Vasile Costiuc reprezentantul lui Boris Volosatîi, candidatul Partidului „Democraţia Acasă”, a declarat că oraşul are nevoie de o instituţie municipală reformată.

"A rămas aceeaşi instituţie pe care am moştenit-o din URSS cu o sumedenie de întreprinderi, instituţii subordonate şi direcţii pe care până la urmă niciun primar nu le-a înţeles cu ce se ocupă acestea. Avem o lipsă totală de transparenţă".

La 20 octombrie 2019, în Republica Moldova vor avea loc alegeri locale generale. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării