main logo
391

Igor Munteanu a depus listele cu semnături pentru înregistrarea la alegeri

Liderul partidului Coaliţia pentru Unitate şi Bunăstare (CUB) Igor Munteanu a depus astăzi, 20 septembrie, setul de semnături în susținerea sa la alegerile pentru funcția de președinte al Republicii Moldova, la Comisia Electorală Centrală (CEC).

Munteanu a depus listele cu semnături pentru înregistrarea la alegeriIgor Munteanu/Foto: Știri.md/Arhivă

„Astăzi, 20 septembrie, de dimineață, în echipa centrală a CUB am depus la CEC pachetul cu semnăturile susținătorilor noștri pentru alegerile prezidențiale din octombrie 20, 2024. Am depus 17.537 semnături din 22 raioane muncite din greu. Avem mult mai mulți prieteni decât mă așteptam. Ei sunt cei care ne inspiră”, a scris Igor Munteanu pe pagina sa de Facebook, transmite Știri.md.

Cu acest prilej, acesta le-a mulțumit tuturor voluntarilor implicați în campania de strângere a semnăturilor. 

„Cu dedicație și determinare am realizat această sarcină. Le mulțumesc colegilor mei din Biroul Politic Central, Consiliul național politic și sutelor de susținători cu care ne mândrim să fim camarazi în toate localitățile în care ne-ați urmărit colectând aceste semnături. Lor le garantez că au făcut un lucru bun și ca sunt pregătit să fiu un președinte la înălțimea așteptărilor voastre, corect și eficient”. Suntem încrezători în puterea oamenilor liberi! Pentru ca merităm cu toții mai mult”, a mai adăugat Igor Munteanu. 

De menționat că, Comisia Electorală Centrală a înregistrat în total 13 grupuri de inițiativă pentru susținerea candidaților la alegerile prezidențiale. Până la hotărârile de astăzi, CEC a înregistrat în cursa prezidențială alți doi candidați - pe fostul procuror general, Alexandr Stoianoglo, susținut de Partidul Socialiștilor, și președinta țării, Maia Sandu, desemnată de Partidul Acțiune Solidaritate. În proces de examinare sunt listele de subscripție aduse de către Ion Chicu, Irina Vlah și Andrei Năstase.

Listele de subscripție cu semnături urmează să fie prezentate până pe data de 20 septembrie, dată la care începe și campania electorală.

Foto: Facebook/Igor Munteanu

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării