main logo
1524

Igor Grosu: Pauza din Parlament a fost consultată cu membrii opoziției

Igor Grosu susține că decizia de a cere pauză la ședința Parlamentului a fost consultată cu membrii opoziției.

Igor Grosu: Pauza din Parlament a fost consultată cu membrii opozițieiFoto: știri.md

Deputatul de pe lista Partidului Acțiune și Solidaritate, Igor Grosu, susține că decizia de a lua o pauză și convocarea unei noi ședințe în ziua de joi, 29 iulie, a fost consultată și cu membrii opoziției. Liderul PAS mai spune că, inițial, deputații BeCS „au zis da, apoi s-au răzgândit”, transmite Știri.md cu referire la Agora.md.

„Asta face parte din abordarea pe care noi am promis-o și am propus-o. Deși regulamentul Parlamentului prevede 10 zile pentru constituirea fracțiunilor, noi am solicitat un timp mai scurt de mobilizare, de azi până joi, pentru a lua toate deciziile.

Cu titlu de informare, noi din bun simț i-am informat și ne-am consultat cu membrii opoziției, cu cei de la Comuniști și Socialiști. Ca de obicei, la început au zis da, iar în ultimul moment s-au răzgândit”, a explicat Igor Grosu.

În ceea ce privește numirile în funcție de președinte al Parlamentului, președintele al fracțiunii și alte decizii, liderul PAS a refuzat să dea nume.

Amintim că majoritatea Parlamentară a ieșit din sala Parlamentului, după ce președintele interimar PAS, Igor Grosu, a propus ca următoarea ședință a Parlamentului să fie convocată joi, 29 iulie. Ulterior, deputații PSRM au criticat acțiunile fracțiunii PAS.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării