main logo
532

Igor Grosu: Nu putem proceda așa cum a procedat PDM-ul

Președintele fracțiunii parlamentare PAS, Igor Grosu, recunoaște că și el și-ar dori o viteză mai mare a transformărilor. „Lumea cere un fel de vendetta (n.r. – din italiană, răzbunare), spune că „mai repede dați-i afară”.

Igor Grosu: Nu putem proceda așa cum a procedat PDM-ul

Răspunsul meu e foarte simplu: nu putem proceda așa cum a procedat PD-ul”, a declarat el în cadrul unei emisiuni, transmite Știri.md cu referire la Agora.

„Și noi, cei de la guvernare, ne dorim o viteză mai mare a transformărilor. Lumea cere un fel de vendetta, spune că „mai repede dați-i afară”. 

Răspunsul meu e foarte simplu: nu putem proceda așa cum a procedat PD-ul. Atunci când cineva era incomod, repede se găsea un dosar și omul repede semna tot ce trebuia”, a declarat Igor Grosu.

Totodată, acesta a menționat, drept reușită a noii guvernări, restabilirea relațiilor cu partenerii externi. 

Deputatul PDM Nicolae Ciubuc a spus însă că nu a văzut realizări. 

„Noi 100 de zile nu ne-am axat pe critici dure. Am dat posibilitate ca actuala guvernare, reieșind din dificultăți, lipsa de experiență, să inițieze ceea ce a promis alegătorilor. Am constatat distrugere a practic tot ceea ce s-a creat, programele bune pentru oameni – „Drumuri bune”, „O nouă viață”, „Prima casă”, a menționat democratul.

Amintim că Guvernul condus de Maia Sandu a fost învestit la data de 8 iunie, chiar în sala de plen a Parlamentului. 

La ceremonie au participat deputații socialiști și cei din blocul ACUM. Evenimentul a fost urmărit și de partenerii de dezvoltare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării