main logo
489

Igor Grosu, către deputații care refuză vaccinarea: Nu fiți ipocriți. Imunizați-vă

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, îndeamnă deputații din opoziție să se vaccineze împotriva COVID-19, iar apoi să vină cu propuneri de audieri în plenul forului suprem ale informațiilor referitoare la procesul de imunizare a populației.

Igor Grosu, către deputații care refuză vaccinarea: Nu fiți ipocrițiFoto: știri.md

De asemenea, el a declarat astăzi, în cadrul ședinței plenare, că în rândul deputaților Blocului Comuniștilor și Socialiștilor există anti-vaxxeri înrăiți care refuză vaccinarea împotriva coronavirusului, transmite Știri.md cu referire la Deschide.md.

„Pentru mine este o misiune aproape imposibilă să conving niște colegi anti-vaxxeri pe care îi aveți dumneavoastră acolo. Așa de tare îi doare inima de popor. Unul (Igor Dodon – nota red.) a trebuit să depună mandatul ca să se vaccineze. Poate, îi urmați calea?!

Depuneți mandatul dacă vă încurcă și vaccinați-vă! Este trist că deputații din Parlament nu se vaccinează. În timp ce vin aici cu inițiative de audiere... Nu fiți ipocriți! Vaccinați-vă, apoi ridicați drapelul pro-vaccinării și grijii față de popor!”, a declarat el.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării