main logo
882

Igor Gamrețki a anunțat magistrații că vrea să plece peste hotare

Audiat pentru a cincea oară ca martor în dosarul lui Dorin Chirtoacă, Igor Gamretki a anunțat magistrații în cadrul ședinței de astăzi că vrea să plece peste hotare, însă nu a spus unde mai exact și cu ce scop.

Igor Gamrețki a anunțat magistrații că vrea să plece peste hotareIgor Gamrețki a anunțat magistrații că vrea să plece peste hotare

Totodată, fostul edil spune că Gamrețki se încurcă în declarații, pe de altă parte procurorii spun că apărarea nu vrea decât să tărăgăneze procesul de judecată, scrie protv.md.

Fostul șef de la Direcția Transport s-a limitat ca de obicei în declarații și nu ne-a spus în ce țară vrea să plece și nici cu ce scop. 

Dumitru ROBU, PROCUROR: „Nu cunosc. A anunțat în ședința de judecată deoarece este deja a cincea ședință când dumnealui se prezintă. Intenționează de a pleca peste hotare fără a concretiza unde și pentru ce".

Totodata, Dorin Chirtoacă se arată convins că în acest an va fi condamnat pentru că asta s-a vrut de la bun început.

Dorin CHIRTOACĂ, PRIMAR DEMISIONAR: „Eu doar am știu și că voi fi reținut, și că sunt turnat, și că sunt trădat. Toate aceste scenarii au fost scrise înainte ca să fiu reținut".

Următoarea ședință va avea loc pe 21 aprilie, când va continua audierea lui Gamrețki. Martori în acest dosar sunt și viceprimarul Nistor Grozavu, alături de milionarul Alexandru Pincevschi. Fostul primar al Capitalei, Dorin Chirtoacă este cercetat pentru trafic de influență și corupere pasivă în dosarul parcărilor cu plată. El se declară nevinovat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării