main logo
818

Igor Dodon, replică la adresa Maiei Sandu: Să urce în tractor

„Maia mălai visează. Să vină să se urce în tractor, să mai iasă din birou”.

Igor Dodon, replică la adresa Maiei Sandu: Să urce în tractorDodon, replică la adresa Maiei Sandu: Să vină să se suie în tractor

Cu această replică a venit Igor Dodon la adresa Maiei Sandu, care declarase că în cazul reținerii directorului liceului „Orizont” din Chișinău, Turgay Șen, ar fi vorba despre o comandă politică, scrie medianews.md.

 Declarația lui Dodon a fost făcută în contextul în care oferea un interviu jurnaliștilor prezenți la vizita sa de la Institutul de Fitotehnie „Porumbeni” din Pașcani, Criuleni, alături de președintele Belarusului, Alexandr Lukașenko.

Amintim că anterior existau zvonuri potrivit cărora reținerea lui Turgay Șen are legătură cu reparația clădirii Președinției moldovenești, realizată de Turcia. Recent, vicepreședintele PL, Valeriu Munteanu, afirmase că președintele Turciei, Recep Erdogan, a promis reparația Președinției, iar Dodon nu l-a putut refuza în problema liceului mldo-turc.

Într-o vizită la Chișinău, premierul turc Binali Yıldırım i-a cerut prim-ministrului Pavel Filip să închidă liceul „Orizont” din Chișinău.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării