main logo
731

Igor Dodon: Maia Sandu prea repede a intrat în campanie prezidențială

Președintele țării, Igor Dodon îi sugerează fostei prim-ministre să nu se grăbească cu invitațiile la dezbateri publice și să aștepte campania electorală oficială pentru prezidențiale.

Igor Dodon: Maia Sandu prea repede a intrat în campanie prezidențialăColaj: știri.md

„În campanie va putea să facă dezbateri cu cei care vor candida la funcția de președinte. Eu nu sunt candidat”, a răspuns Igor Dodon, după ce lidera PAS l-a invitat la o dezbatere la postul public de televiziune, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

„Doamna Sandu prea repede a intrat în campania prezidențială. Când vor fi alegeri, se va dezbate cu cei care vor fi candidați la funcția de președinte”, a spus Igor Dodon.

Cât despre criticile aduse de către lidera PAS Guvernului Ion Chicu, președintele țării spune că Maia Sandu „trebuie să citească mai atent raportul prezentat” de șeful Executivului.

„Colegii săi din Parlament nu au vrut să-i permită domnului Chicu să vină cu raport, pentru că se vedea clar diferența între un premier și altul. 

Guvernul actual a făcut mai mult decât cel precedent, iar declarații din astea sunt și vor mai fi”, a adăugat Igor Dodon.

Premierul Ion Chicu a venit, săptămâna trecută, la ședința în plen a Legislativului cu un raport privind 100 de zile de activitate, însă nu a mai ajuns să-l prezinte deputaților. 

Opoziția a blocat tribuna Parlamentului, nemulțumită că nu a fost anunțată despre venirea lui Chicu pentru a se pregăti. În consecință, Ion Chicu a prezentat un rezumat al raportului în fața presei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării