main logo
266

Igor Dodon, întrevedere cu ambasadorul Turciei. Despre ce au discutat

Preşedintele Igor Dodon şi Ambasadorul Turciei la Chişinău, Gurol Sokmensuer, au discutat vineri despre dezvoltarea relaţiilor moldo-turce.

Igor Dodon, întrevedere cu ambasadorul Turciei. Despre ce au discutatFoto: Facebook.com

Despre aceasta a anunțat pe pagina sa de Facebook, șeful statului, transmite Știri.md.

"În cursul discuției am constatat cu satisfacție dinamica ascendentă a dialogului politic moldo-turc și nivelul avansat al relațiilor bilaterale, în cele mai diverse domenii.

Am fost unanimi în opinia că vizita oficială în Turcia a Președintelui Republicii Moldova din perioada 29-30 decembrie curent, a fost cu succes. În cadrul acesteia s-a reușit desfășurarea primei ședințe a Consiliului de Cooperare Strategică la Nivel Înalt și semnarea a patru Acorduri bilaterale importante

Am exprimat mulțumiri Republicii Turcia pentru asistența financiară şi tehnică acordată Republicii Moldova prin intermediul Agenţiei Turce pentru Cooperare şi Coordonare (TIKA). Am menționat că recent, în cadrul unei întrevederi cu doamna Selda Özdenoğlu, coordonatorul Agenției în Moldova, am convenit asupra realizării în comun a mai multor proiecte investiționale pe întreg teritoriu al țării", a scris Igor Dodon.

Știri.md amintește că președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, întreprinde în perioada 29-30 decembrie o vizită oficială în Turcia.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării