main logo
1012

Igor Dodon: Guvernul aprinde incendiul și eu trebuie să-l sting

Igor Dodon a recunoscut că a fost „pompierul” actualului Guvern de câteva ori. În opinia șefului statului, cabinetul Filip a creat mai multe situații de-a dreptul incendiare, în special, în relațiile dintre Republica Moldova și Federația Rusă, motiv pentru care el, Dodon, a trebuit să intervină.

Igor Dodon: Guvernul aprinde incendiul și eu trebuie să-l sting

Mai exact, Dodon a declarat că expulzarea unor diplomați ruși și declararea lor drept „persoane non-grata” în Republica Moldova a fost „o greșeală foarte mare”, transmite Știri.md cu referire la Agora.

„Eu categoric nu pot fi de acord cu acest lucru. Ei aprind incendiu și eu, ca pompierul, trebuie să mă duc să-l sting, ca noi să nu avem probleme cu exporturi, cu migranți și așa mai departe”, a spus președinte la emisiunea „Puterea a patra”.

Rugat să-i pună actualului guvern o notă „de la 1 la 10”, Igor Dodon a optat pentru calificativul „5 cu minus”, spunând că echipa lui Pavel Filip „a făcut lucruri bune pe plan economic”, dar a întreprins mai multe acțiuni cu care Dodon „nu poate fi de acord”, menționând ședințe comune cu România și modul în care se implementează programul „Drumuri bune”. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării