main logo
680

Igor Dodon, filmat la Aeroport: Niciodată nu am folosit curse charter din bugetul statului

Igor Dodon susține că de când ocupă funcția de șef al statului, nu a beneficiat niciodată de bilete business-class cumpărate pe banii statului și a ales mereu doar cursele obișnuite.

Dodon: Niciodată nu am zburat cu business-class din bugetul statuluiFoto: știri.md

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii sale de pe youtube, „Președintele răspunde”, filmată de această dată chiar la Aeroportul Internațional Chișinău, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

„În acești 3 ani, tot timpul, am zburat cu curse ordinare, niciodată din contul Președinției, din contul statului nu au fost achitate bilete business, cu toate că legislația presupune câteva lucruri. În anii 2017, 2018, 2019, în bugetul de stat au fost prevăzute circa 6 milioane de lei pentru curse charter pentru președintele țării. Nu am utilizat niciun bănuț, acești bani au fost întorși în buget”, a declarat Igor Dodon.

Episodul din această săptămână a emisiunii „Președintele Răspunde” a fost filmat chiar la Aeroportul Chișinău, cu puțin timp înainte de vizita șefului statului în Israel, unde a participat la Forumul Mondial în memoria victimelor Holocaustului, alături de mai mulți lideri mondiali.

Anterior, Igor Dodon și-a prezentat, în cadrul emisiunii, mașina, casa de la Condrița, pe cea de la Sadova, precum și biblioteca din clădirea Președinției.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării