main logo
2441

Igor Dodon, despre respingerea Guvernului Gavrilița: O notă pe merit

Ex-președintele R. Moldova, Igor Dodon, a venit cu o reacție după ce Guvernul Gavrilița a fost respins de Parlament.

Igor Dodon, despre respingerea Guvernului Gavrilița: O notă pe meritFoto: știri.md

Într-o postare pe o rețea de socializare, Dodon a menționat că deputații au făcut o evaluare demnă Guvernului Gavrilița, transmite Știri.md.

"Cred că în istoria Moldovei moderne, acesta este primul guvern care primește zero voturi în Parlament... și asta după 7 ore de dezbateri. O notă pe merit, ținând cont de modul în care s-au comportat cei care l-au nominalizat și de modul în care acești candidați s-au arătat astăzi în Parlament", a comentat Dodon.

Menționăm că Guvernul Gavrilița a fost respins de Parlament. Niciun deputat nu a votat pentru învestirea Nataliei Gavrilița în funcția de premier.

Știri.md reamintește că în timpul ședinței de azi, deputații PSRM, în frunte cu Igor Dodon, au propus un alt candidat la funcția de premier, pe Mariana Durleșteanu.

Ulterior, potrivit unor surse, 55 de deputați ar fi semnat deja pentru propunerea Marianei Durleșteanu la funcția de premier.

În cele din urmă, PAS a venit cu o reacție în acest sens și a declarat că această acțiune este de fapt o încercare de a readuce în țară ''binomul Plahotniuc-Dodon”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării