main logo
4219

Igor Dodon anunță cum va arăta sfârșitul alianței PSRM-ACUM

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, susține că nu va primi niciun deputat din nicio fracțiune în coaliția de guvernare.

Igor Dodon anunță cum va arăta sfârșitul alianței PSRM-ACUMFoto: stiri.md

Despre aceasta șeful statului a spus într-un interviu acordat pentru europalibera.org, fiind întrebat dacă nu le este teamă că acei din fracțiunea PDM au să caute să se alipească de o altă formațiune, transmite Știri.md cu referire la A-tv.md.

„Noi nu vom primi niciun deputat din nicio fracțiune, iar dacă vom ajunge în situația că nu putem merge mai departe din considerente ideologice cu Maia Sandu și cu Andrei Năstase, ne vom convoca și vom decide să anunțăm alegeri parlamentare anticipate. 

Niciun fel de transfugi, practica nocivă care a fost în ultimii ani trebuie exclusă.

Nu mai putem merge împreună la o anumită etapă, spunem: „Ne oprim aici, anunțăm alegeri parlamentare anticipate și mergem cetățenii să ne dea fiecăruia dintre noi aprecierea”.

Dar nu trebuie să jucăm cu PDM-ul sau cu cei care vor pleca de la PDM, pentru că în cazul acesta va fi o greșeală enormă și va fi riscul de a reveni la ceea ce a fost cu câteva săptămâni în urmă. 

Și atunci pentru ce am riscat noi toți, pentru ce eu am riscat, pentru ce au riscat 61 de deputați cărora li se intentau dosare penale de lovitură de stat? Pentru ca să revenim la tot ceea ce a fost? Noi nu trebuie să admitem lucrul acesta”, a precizat Igor Dodon.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării