main logo
941

Caracal. Mesajele emoţionante ale familiei Luizei: Nu mai avem lacrimi

Reconstituirea de astăzi în ancheta de la Caracal pleacă din locul în care Luiza Melencu a urcat în mașina lui Gheorghe Dincă.

Caracal. Mesajele emoţionante ale familiei Luizei: Nu mai avem lacrimiFoto: a1.ro

Ar fi vrut să se întoarcă acasă, în comuna Dioști din județul Dolj. Nu a mai ajuns acolo, iar familia încă o așteaptă, după 5 luni, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro

Oamenii nu cred că Luiza a murit. Cu ultimele puteri, se agață de speranța că ar fi în viața. Mama, bunica și bunicul Luizei au transmis mesaje emoționante în ziua în care anchetatorii reconstituie răpirea și uciderea fetei.

Bunicii Luizei: „Ce așteptăm? Ce am aşteptat şi ieri.

Cum să nu te revolte când vezi atâta nedreptate, auzi numai umilinţă, desconsiderare, cum e posibil?

Suntem terminaţi, nu mai avem lacrimi.

Sufletul şi inima noastră ne spun că Luiza nu e moartă.

O aşteptăm să vină pe poartă, am crescut-o frumos, de la 6 luni, fată cuminte, deşteaptă, ascultătoare.

Spre Caracal, noi am pus-o la ocazie, ne-a sunat, era bine, la întoarcere, era duminică, nu era niciun microbuz, l-a văzut probabil pe Dincă, om în vârstă, ca tatai-su şi a avut încredere”.

Mama Luizei: „În privinţa fetei mele nu e niciun indiciu, aştept să vad ce zice, ce declară.

Nu ştiu ce traseu pot reface (anchetatorii – n.r.), nu ştiu ce s-a întâmplat cu ea, prea multe dovezi nu sunt.

De la anchetă nu mai am aşteptări, sunt convinsă că Luiza e în viaţă.

Timp de trei luni, până când s-a întâmplat cu Alexandra, nimeni nu a vorbit. Atunci am aflat adevărul, că fiica mea a fost traficată. Că e moartă nu e niciun indiciu.

Ne e foarte greu, să nu comunice nimeni cu noi, să nu ne spună nimic, mi-e greu să cred că trăim în România”.

Va fi o zi foarte tensionată astăzi, la Caracal. Primii care au ajuns la „casa groazei” au fost rudele Luizei, mama şi mătuşa acesteia. Aşteaptă plângând să îl vadă pe Gheorghe Dincă.

Ei cred că fata de 19 ani e în viaţă şi se întreabă cum ar putea anchetatorii să reconstituie un traseu din ziua dispariţiei.

În cazul Luizei Melencu anchetatorii nu au foarte multe date, doar o fotografie cu maşina lui Dincă şi o pată de sânge găsită în casa acuzatului. Probele dovedesc că fata a fost în maşina şi în locuinţa lui, dar nu că ar fi moartă.

Anchetatorii îl vor duce azi pe Dincă în centrul Caracalului, unde probabil va începe reconstituirea, din locul de unde Dincă a luat-o pe fată. De aici, probabil vor veni la casa groazei.

Alte momente ale reconstituirii ar putea fi cel în care anchetatorii să îl ducă pe Dincă la liziera unde a aruncat osemintele despre care susţine că sunt ale fetei, precum şi cel din zona agricolă unde acuzatul susţine că a aruncat telefonul fetei, fără ca acesta să fi fost găsit până acum însă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării