main logo
719

Huliganism la întâlnirile electorale ale lui Năstase: 6 persoane, amendate

Doi cetățeni din comuna Băcioi, mun. Chișinău, s-au ales cu câte un proces verbal pentru huliganism nu prea grav, care prevede o amendă de până la 500 de lei, după ce polițiștii au examinat sesizarea lui Andrei Năstase privind intimidările din cadrul unor întruniri electorale.

Huliganism la întâlnirile electorale: 6 persoane, amendate

Într-un alt incident înregistrat în orașul Sângera, mun. Chișinău, alte două procese verbale pentru huliganism nu prea grav au fost întocmite pe numele a altor doi cetățeni, fiindu-le aplicată aceeași amendă, transmite Știri.md cu referire la agora.md.

Alți doi cetățeni s-au ales cu câte un proces-verbal în orășelul Codru din mun. Chișinău, pentru aceeași contravenție. Unuia dintre ei însă i-a fost aplicată o amendă de 1.000 de lei.

Cele trei localități se află în componenta circumscripției nr. 33, acolo unde candidează copreședintele blocului electoral „ACUM”, Andrei Năstase.

Anterior, Platforma „DA” a denunțat perturbarea „impertinentă și agresivă” a întrevederilor electorale ale lui Andrei Năstase cu cetățenii din circumscripție.

Din partea partidului de guvernare, pe această circumscripție candidează democratul Constantin Țuțu.

„Poliția le solicită repetat atât concurenților electorali, cât și simpatizanților acestora, cetăţenilor prezenți la orice întrunire în caz de careva încălcări electorale, sau alt gen, să facă imediat sesizare și să prezinte probele pe care le dețin, să sprijine autoritățile în investigarea și sancționarea celor care încalcă legea.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării