main logo
1352

Harunjen a venit la audierile din Parlament: Lucrurile trebuie punctate corect

Comisia de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor privind tentativa de puci anticonstituțional a intrat în ședință. La ședință este prezentă fosta directoare a Companiei Teleradio Moldova și fostul procuror general, Eduard Harunjen.

Harunjen a venit la audierile din Parlament: Lucrurile trebuie punctate

La ora 13:00, președintele Comisiei, Mihai Popșoi, va ține o conferință de presă în care va vorbi despre cele discutate în cadrul ședinței, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

Fostul procuror general, Eduard Harunjen, este audiat în aceste clipe în Comisia parlamentară, cu privire la așa zisul puci organizat de Partidul Democrat. Harunjen a zis că a venit să puncteze unele poziții, care le-a declarat anterior.

„Nu eu decid acest lucru. Această invitație a fost făcută publică și m-am simțit nevoit să vin să spun ceea ce, de fapt, de multe ori am spus de multe ori când eram în funcția de procuror general. Cred că lucrurile trebuie punctate corect și trebuie să contribuim, ca să excludem manipularea, să excludem denaturarea din ceea ce se comunică. Am venit doar pentru aceea ca să reiterez unele poziții ale mele ca conducător al procuraturii, cât și a procuraturii pe ansamblu”, a declarat Harunjen.

Harunjen a refuzat să ofere detalii despre ceea ce va vorbi în cadrul ședinței, menționând că după ședință va fi gata să spună.

Amintim că la 18 iunie, Parlamentul a decis crearea Comisiei de anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor de fapt și de drept privind tentativa puciului anticonstituțional a Partidului Democrat realizată prin intermediul Curții Constituționale și a Procuraturii Generale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării