main logo
4680

Grosu: Ivan Ceban, o conservă de la Kremlin scoasă de Partidul Socialist

„Ivan Ceban este o conservă de la Kremlin scoasă de Partidul Socialist din istoria sovietică, ambalată și parfumată cu parfum european, chiar pro-românesc. În realitate este un exponent al coloanei a 5-a, cu menirea de a se activa atunci când trebuie, când e mai bine pentru ei.”

Grosu: Ivan Ceban, o conservă de la Kremlin scoasă de Partidul SocialistColaj: Știri.md

Declarația îi aparține președintelui Parlamentului, Igor Grosu, care a menționat în cadrul unui interviu pentru Dw.com că Kremlinul folosește astfel de actori politici și știe cum să exploateze vulnerabilitățile, euroscepticismul, care alimentează partidele populiste sau extremiste, transmite Știri.md.

„Da, noi îi cunoaștem și pe cei care spun deschis „noi suntem pro-Putin” și pe cei care se declară pro-europeni, dar până alaltăieri erau putiniști înveterați. Eu unul nu cred în transformarea lor peste noapte. Deci, îi cunoaștem. Am înțeles și am învățat din instrumentarul lor cum funcționează și experiența aceasta putem să o împărtășim colegilor cu care ne întâlnim aici la București. Uneori unii politicieni români îmbrățișează pro bono și foarte ușor tot felul de specimene care nu sunt nici pro–europeni, nici nu au simpatii față de România”, a declarat Igor Grosu.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării