main logo
1498

Grosu îl numește mancurt pe Țveatcov. Tkaciuk: Grosu e un ticălos mic

Șeful adjunct al Biroului Politici de Reintegrare, Nicolai Țveatcov susține că „reintegrarea poate fi doar prin federalizare”.

Grosu îl numește mancurt pe Țveatcov. Tkaciuk: Grosu e un ticălos micColaj: știri.md

„În R. Moldova a fost deja recunoscută Autonomia Găgăuză, care are unele principii federale ale structurii statale. Teoretic, aceasta va însemna federalizarea țării”, a spus acesta în cadrul unei emisiuni. Astfel, Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a menționat că aceste declarații sunt grave, iar Țveatcov trebuie demis, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

Eu cred că el demult trebuie să nu mai fie acolo, așa specimen. La Kremlin să îl trimitem”, a menționat acesta. Totodată, fostul deputat al Partidului Comuniștilor, Mark Tkaciuk, susține că Grosu este „un ticălos și rău”.

„Repartizarea puterilor în țara noastră va avea totuși un anumit caracter de distribuție federală. Avem deja un exemplu. În R. Moldova a fost deja recunoscută Autonomia Găgăuză, care are unele principii federale ale structurii statale.

Teoretic, aceasta va însemna federalizarea țării. Cât de profund va fi, care este modelul final al reglementării, îmi este greu să spus acum” , a spus Țveatcov în cadrul unei emisiuni.

Astfel, Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a menționat că aceste declarații sunt grave, iar Țveatcov trebuie demis.

„Este un model de mancurt, un model de coloana a 5-a, care a mai rămas, din păcate, în structuri. A rămas o reminiscență, care miroase foarte urât cu declarații anti-statale. Eu cred că el demult trebuie să nu mai fie acolo, așa specimen. La Kremlin să îl trimitem. Ce nu este clar? Sau măcar la Tiraspol. Cei care promovează federalizarea”, a declarat Grosu.

Fostul deputat al Partidului Comuniștilor, a venit cu o reacție, menționând că Grosu „este un ticălos”.

„Eu cu Igor Grosu nu ne cunoaștem. Personal, ca să spunem așa, nu sunt prezentat. Și este extrem de jenant pentru mine să caut o întâlnire cu el doar pentru a-i spune doar câteva fraze. Așa că, celor care comunică cu el, transmiteți lui Igor Grosu că este un ticălos mic, prost, rău și needucat.

Dacă nu înțelegi ceva sau pe cineva, asta nu înseamnă deloc că în fața ta este un agent al Kremlinului, un mancurt”, a menționat Tkaciuk.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării