main logo
2862

Grosu, despre Sputnik V și Dodon: Cine-l crede să-i poarte pălăria

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, l-a luat peste picior pe liderul socialiștilor, Igor Dodon, care acuza guvernarea de faptul că nu ar pune la dispoziția cetățenilor suficiente doze de vaccin Sputnik V.

Grosu, despre Sputnik V și Dodon: Cine-l crede să-i poarte pălăriaFoto: știri.md

Asta după ce Igor Dodon a anunțat că nu este vaccinat până în prezent, din motiv că lipsește vaccinul în ofertele dispuse de către cei din sistemul de sănătate publică, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

„Cine-l crede pe Dodon, să-i poarte pălăria! El a zis că se va vaccina primul, când a fost anunțat faptul că va fi adus Sputnik V în țară. Apoi a zis că se va vaccina în cadrul unui maraton unde era vaccinul Sputnik V, dar a făcut câteva fotografii și a plecat.

De câte ori se plimbă el cu delegația oficială (n.r. în Rusia), se putea vaccina de zeci de ori”, a declarat Igor Grosu în cadrul emisiunii „Bună seara” de la postul public Moldova1.

În context, șeful Legislativului a îndemnat toți cetățenii să se vaccineze, pentru a pune capăt situației pandemice din țară. El a zis că personal este vaccinat, la fel și membrii din familia sa.

În același timp, a recunoscut să face eforturi să-i convingă și pe colegii săi din Parlament să se vaccineze, deoarece mulți sunt încă neimunizați.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării