8 octombrie, 15:51
625
2
Grosu, despre cetăţenii răpiţi: Este vorba de o provocare planificată
8 octombrie, 15:51
625
2

Răpirea cetăţenilor de la Camenca de către forţele separatiste din stânga Nistrului reprezintă o provocare orchestrată, provocată şi planificată de către cei de la Tiraspol.

Foto: știri.md

Despre acest lucru a declarat deputatul PAS, Igor Grosu, în cadrul unui briefing de presă, transmite Știri.md cu referire la tvrmoldova.md

El a menţionat că se va insista pentru organizarea unei şedinţe extraordinare a Parlamentului pentru a discuta problema respectivă.

"A avut loc o operaţiune planificată, bine şi minuţios gândită de către autorităţile neconstituţionale din stânga Nistrului, cu implicarea nemijlocită a aşa-numitei securităţi din stânga Nistrului. Sunt date despre aproximativ unde se află aceste persoane, cum a avut loc procesul de sechestrare şi de către cine. Şochează un lucru - că această operaţiune, provocare are loc într-un context electoral. Acest lucru nu este întâmplător. Preşedintele Dodon nici măcar nu ştie că este vorba de patru cetăţeni, ci nu doi. Aceasta este atitudinea lui faţă de cetăţenii R. Moldova. 

Noi vom urmări dacă această operaţiune nu face parte dintr-un scenariu mai mare. Prin această provocare au fost trecute toate liniile roşii. Este vorba de o provocare planificată, premeditată şi orchestrată de către autorităţile separatiste. O să vină cazul când toţi cei care au pus la cale această operaţiune vor ajunge să răspundă în faţa legii", a spus Igor Grosu.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter