main logo
1063

Grosu, despre afirmația lui Țveatcov: Este un model de mancurt

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a reacționat acid la afirmația șefului adjunct al Biroului politici de reintegrare, Nicolai Țveatcov, care a spus că cheia reîntregirii Republicii Moldova cu teritoriile controlate de regimul separatist de la Tiraspol este federalizarea, iar misiunea de pacificare din stânga Nistrului este una de succes.

Grosu, despre afirmația lui Țveatcov: Este un model de mancurtFoto: Replicamedia.md

Șeful Legislativului s-a arătat indignat de faptul că asemenea personaje „au mai rămas în structuri”, transmite Știri.md cu referire la Replicamedia.md.

„Este un model de mancurt, un model de coloana a 5-a, care a mai rămas, din păcate, în structuri. Asta este drept un contraargument pentru socialiști care stau și se miorlăie că s-au făcut modificări de personal peste tot. Iată a mai rămas o reminiscență de asta care miroase foarte urât prin declarații antistatale.

Întrebat dacă urmează a fi sancționat Nicolai Țveatcov pentru o asemenea afirmație, șeful Legislativului a răspuns că „sunt în așteptare”.

„Eu cred că el demult nu mai trebuia să fie acolo, așa speakman. Să-l trimitem în țara soarelui, la Kremlin să-l trimitem!”, a conchis Igor Grosu.

Citește și: Șeful adjunct al Biroului de Reintegrare: Reintegrarea poate fi doar prin federalizare

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării