main logo
335

Grigore Novac: La ora actuală, nu examinăm absolut nicio coaliție cu nimeni

Partidul Socialiștilor nu examinează la ora actuală nicio coaliție cu nimeni pentru următorul Parlament.

Novac: La ora actuală, nu examinăm absolut nicio coaliție cu nimeniNovac: La ora actuală, nu examinăm absolut nicio coaliție cu nimeni

Declarația aparține deputatului socialist, Grigore Novac, candidat din partea PSRM pe circumscripția uninominală nr. 31 din municipiul Chișinău. Potrivit lui, unii concurenți electorali au făcut front comun și cer retragerea PSRM din campanie, transmite Știri.md cu referire la IPN.

Socialistul susține că PSRM nu va da motive și nu va ieși din cadrul legal astfel ca alegerile să fie puse sub semnul întrebării. „Îndemnăm comunitatea internațională, observatorii acreditați pentru a monitoriza acest scrutin să dea și ei o notă și atunci când comunitatea internațională va recunoaște că aceste alegeri sunt și au fost libere, corecte și transparente, nu știu care ar fi argumentarea PDM de a anula acest scrutin”, a declarat candidatul la emisiunea Adevărul Live.

În opinia lui, campania electorală actuală pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe 24 februarie este cea mai murdară din istoria Republicii Moldova. Potrivit lui, în timp ce unii concurenți electorali comit abuzuri, Comisia Electorală Centrală și cei care monitorizează scrutinul se fac a le trece cu vederea.

Despre afirmațiile apărute în spațiul public potrivit cărora președintele țării Igor Dodon ar face campanie în favoarea Partidului Socialiștilor, Grigore Novac spune că Partidul Socialiștilor are agenda sa, iar instituția prezidențială agenda sa. „În acest sens, eu nu văd cum ar putea președintele sau instituția prezidențială să fie antrenată în acest scrutin”, a menționat socialistul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării