main logo
643

Greceanîi vorbește despre potențialii candidați la alegerile locale

Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova. La întrunire, membrii formațiunii au discutat mai multe subiecte în legătură cu evenimentele politice care au avut loc recent, dar și despre strategia de viitor a partidului.

Greceanîi vorbește despre potențialii candidați la alegerile localeFoto: moldova24.info

Accent s-a pus și pe pregătirea pentru alegerile locale, care urmează să se desfășoare pe 20 octombrie curent, transmite Știri.md cu referire la Zugo.

În timp ce președintele țării, Igor Dodon, nu a dat prea multe detalii despre acest subiect, președinta formațiunii, Zinaida Greceanîi, a declarat că deocamdată nu au fost stabilite careva candidaturi, însă se știe că cei care vor pretinde la fotoliile de primari din partea PSRM vor fi membri destoinici de a ocupa aceste funcții.

„Sunt activiștii noștri, care sunt cunoscuți în teritoriu datorită activității lor destul de insistente. Sigur că noi pe acești candidați îi vom susține. Noi nu putem să luăm pe oricine. 

Acum s-or găsi mulți doritori care cândva au stat prin tufiș și au văzut de la distanță ce se întâmplă. Miza cea mare o vom pune pe membrii noștri de partid, pe cei care sunt cunoscuți și sunt oameni destoinici în teritoriu. 

Orice candidatură va fi trecută prin Executivul politic, apoi decizia va fi luată la Consiliul Republican”, a spus Greceanîi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării