167
0
Greceanîi s-a întâlnit cu delegația Regiunii Kursk din Rusia
167
0

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a primit delegația din Regiunea Kursk, Federația Rusă, din care fac parte vicepreședintele Dumei Regionale, Vladimir Ivanov, și președintele Centrului cultural „Comunitatea moldovenilor din orașul Kursk”, Elena Bulhac.

Delegația se află la Chișinău cu ocazia participării la Forumul economic moldo-rus, trasmite Știri.md cu referire la moldpres.

În cadrul întrevederii a fost remarcată intensificarea dialogului dintre Republica Moldova și Federația Rusă pe diverse domenii, în special cel comercial-economic.

În context a fost salutată reluarea activității Comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru cooperarea economică.

Speakerul a subliniat importanța cooperării regionale și a investițiilor ruse în economia Republicii Moldova.

La rândul său, Vladimir Ivanov a relevat că eforturile din ultima perioadă ale autorităților și oamenilor de afaceri din ambele țări se soldează cu efecte economice concrete, fiind atestată dinamica pozitivă a schimburilor comerciale.

La întrevedere a participat președintele Comisiei cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media, Adrian Lebedinschi, membru al Grupului de prietenie Republica Moldova – Federația Rusă.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter