16 martie, 11:44
906
4
Greceanîi, despre victoria candidatului Ștefan Gațcan la Hâncești
16 martie, 11:44
906
4

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a venit cu o reacție după ce candidatul PSRM, Ștefan Gațcan, a câştigat alegerile de la Hâncești.

Foto: știri.md

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Zinaida Greceanîi, scrie că viitorul deputat socialist va lucra pentru Hâncești, pentru țară, transmite Știri.md.

"Candidatul PSRM a desfășurat o campanie electorală exclusiv pozitivă, bazată pe calitățile sale profesionale și umane, pe soluțiile pe care le are pentru sprijinirea cetățenilor din Hâncești.

Această abordare a făcut ca Ștefan Gațcan să câștige alegerile cu un scor categoric în ciuda multor campanii de denigrare la adresa sa, a atacurilor la persoană și a falsurilor promovate de oponenții săi pe final de campanie electorală.

Victoria în alegerile din Hâncești este efortul comun al candidatului nostru și munca eficientă a echipelor PSRM, care au vizitat fiecare gospodărie din circumscripție. Votul dat pentru candidatul socialiștilor, într-o zonă unde, tradițional, se vota prioritar cu partide de dreapta, este o demonstrație a susținerii guvernării formate de PSRM și a acțiunilor pentru oameni pe care le face.

Ștefan Gațcan și PSRM aduc mulțumiri alegătorilor din Hâncești pentru votul de duminică. Experiența și profesionalismul medicului Ștefan Gațcan vor fi foarte utile în activitatea Parlamentului, în mod special, în această perioadă de pandemie mondială cu coronavirus.

Suntem siguri că Ștefan Gațcan va reprezenta cu succes interesele tuturor cetățenilor din Hâncești, indiferent de opțiunea lor politică. Așa cum a promis în campania electorală, viitorul deputat socialist va lucra pentru Hâncești, pentru țară!", a scris Zinaida Greceanîi.

Știri.md menționează că candidatul PSRM, Gațcan Ștefan, care a acumulat 5.539 din voturi, a câștigat alegerile de la Hâncești.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter