main logo
1545

Greceanîi: Ce fel de coaliție poate fi coordonată la Moscova?

Președinta fracțiunii PSRM, Zinaida Greceanîi, susține că deputații socialiști au mers la Moscova la invitația conducerii Dumei de Stat a Federației Ruse, iar astfel de vizite nu sunt organizate pentru prima dată.

Greceanîi: Ce fel de coaliție poate fi coordonată la Moscova?

Totodată, fracțiunea a mers in corpore în Rusia în contextul în care PSRM cooperează îndeaproape cu partidele politice din Duma de Stat a Federației Ruse, transmite Știri.md cu referire la zdg.md.

„Facem schimb de delegații în mod constant. Aceasta nu este prima noastră vizită. Am mers cu toată fracțiunea în Duma de Stat și în 2015, deși atunci eram mai puțini. Acum fracțiunea noastră numără 35 de deputați, și cred că deputații care au ajuns în Parlament pentru prima dată vor fi interesați să facă cunoștință cu colegii noștri din Duma de Stat”, a declarat Zinaida Greceanîi pentru postul rusesc Rossia 24.

Întrebată cum comentează afirmațiile opoziției despre faptul că socialiștii ar fi mers la Moscova pentru a „coordona crearea unei coaliții”, Zinaida Greceanîi a negat acest lucru.

„Ce fel de coaliție poate fi coordonată la Moscova? Ar fi mai bine ca adversarii să coordoneze această coaliție cu noi, pentru că este cu adevărat necesară crearea unei coaliții de guvernare în R. Moldova”, a menționat președinta PSRM.

La doar câteva zile distanță după ce președintele Igor Dodon a mers la Moscova, cei 35 de deputați socialiști, în frunte cu președintele fracțiunii, Zinaida Greceanîi, au efectuat și ei o vizită de o zi în capitala Federației Ruse.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării