main logo
300

Greceanîi a vizitat Centrul expozițional al companiei Huawei din Beijing

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi, însoțită de delegația parlamentară a vizitat astăzi, Centrul expozițional al companiei Huawei din Beijing.

Greceanîi a vizitat Centrul expozițional al companiei Huawei din BeijingFoto: parlament.md

În cadrul turului expozițional, delegației din Republica Moldova i-au fost prezentate noi modele de tehnologii inteligente, transmite Știri.md.

Vvicepreședintele Huawei, Frank Ren, a menționat că compania Huawei, prezentă și pe piața din Republica Moldova, va continua să investească și să contribuie la îmbunătățirea rețelelor informaționale, precum și va ajuta țara noastră în transformarea digitalizării sectorului IT.

În context, Zinaida Greceanîi a menționat că atragerea de noi proiecte investiționale, inclusiv în domeniul IT, este o prioritate pentru Republica Moldova. 

”Suntem impresionați de cele văzute aici și ne dorim ca compania Huawei să dezvolte relații de colaborare și schimb de bune practici cu studenții, instituțiile de învățământ și companiile din Republica Moldova”, a declarat Președintele Parlamentului.

Știri.md menționează că astăzi, este ultima zi a vizitei de lucru a delegației Parlamentului Republicii Moldova în China.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării