main logo
632

Greceanîi a avut o întrevedere cu mai mulți oficiali americani

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi s-a întâlnit, astăzi, cu Asistentul adjunct pentru Afaceri Europene și Eurasiatice al Secretarului de Stat al SUA, George Kent, aflat în vizită la Chișinău.

Greceanîi a avut o întrevedere cu mai mulți oficiali americani

La întrevedere au participat Vicepreședinții Legislativului Ion Ceban, Mihail Popșoi și Secretarul general al instituției Adrian Albu, dar și ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan transmite Știri.md.

Zinaida Greceanîi a făcut o retrospectivă a evenimentelor social-politice din ultima perioadă și s-a referit la prioritățile agendei parlamentare până la finele sesiunii de vară curente. 

De asemenea, Președintele Parlamentului a menționat despre acțiunile demarate pentru selectarea judecătorilor la Curtea Constituțională, pentru membrii Comisiei Electorale Centrale și a directorului Centrului Național Anticorupție.

Alte subiecte discutate au vizat problema transnistreană, alegerile generale locale din toamna curentă, descentralizarea fiscală și aspecte de stabilitate economică.

La rândul său, Asistentul adjunct pentru Afaceri Europene și Eurasiatice al Secretarului de Stat al SUA s-a arătat mulțumit de evoluția evenimentelor după depășirea crizei politice.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării