main logo
10251

Gluma lui Sturza făcută pe seama lui Gicu pomenit de Leancă

După ce Iurie Leancă a declarat că banii de la Șor pentru studiile fiului au ajuns prin intermediul unui prieten de al său Gicu, ex-premierul Ion Sturza nu a ratat ocazia de a face o glumă pe seama acestui caz.

Gluma lui Sturza făcută pe seama lui Gicu pomenit de LeancăColaj: Știri.md

"Cine e Gicu?! Am și eu facturi de achitat!", se întreabă Sturza.

Gluma a devenit în scurt timp virală pe internet, iar internauții au continuat șirul comentariilor ironizându-l pe Leancă.

Știri.md amintește că fostul premier Iurie Leancă a dezvăluit cum au ajuns bani de pe companiile lui Ilan Șor pentru plata studiilor fiului său Tristan, care învăța la Londra.

„În 2012, fiind ministru de Externe, eram în deplasare și am primit un telefon de la școala unde Tristan și-a început studiile și mi s-a spus că urgent trebuie să fac plata respectivă. 

Fiindcă eram plecat și mai aveam câteva zile până veneam la Chișinău, l-am sunat pe un bun amic de-al meu care mi-a fost coleg în compania unde am activat până atunci și l-am rugat să se ocupe de problema asta până revin eu acasă. 

La revenire, l-am întrebat: „Gicu, ai făcut?”, mi-a zis că a făcut. Am uitat de această problemă, i-am întors banii și atât”, a declarat Iurie Leancă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării