main logo
2056

Ghimpu, scrisoare deschisă către Plahotniuc: Unde-i miliardul?

După înfrângerea alegerilor parlamentare din 24 februarie, președintele de onoare al PL, Mihai Ghimpu, i-a adresat o scrisoare deschisă liderului PDM, Vlad Plahotniuc.

Ghimpu, scrisoare către Plahotniuc: Unde-i miliardul?Ghimpu, scrisoare deschisă către Plahotniuc: Unde-i miliardul

Potrivit scrisorii publicate pe pagina de facebook, Ghimpu îi adresează mai multe întrebări democratului, în special despre furtul miliardului, transmite Știri.md

„D-le Plahotniuc, ai ajuns unde ai vrut și ai ceea ce ți-ai dorit: miliarde și întreaga putere; ai demonstrat tuturor, că ești “cel mai bun, cel mai pragmatic și cel mai mare democrat”, fiind și președinte de partid. Dar poate te oprești aici, cobori cu picioarele pe pământ și te pui în rând cu lumea, pentru că “lupta împotriva corupților bogați” a dat rezultate bune. PDM pe care îl conduci a obținut mandatele necesare și va fi din nou la guvernare, iar în Parlament toți deputații vor fi curați-curăței, ca și Banca de Economii”, a scris Ghimpu. 

Amintim că, Partidul Liberal nu va fi prezent în actual Legislativ, din motiv că nu le-a ajuns 4,81% pentru a deveni o fracțiune. 

PL s-a aflat la guvernare între 2009–2013 și 2015–2017.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării