main logo
1322

Ghimpu explică de ce abia acum a fost validat mandatul lui Năstase

După ce Curtea de Apel a declarat alegerile locale din 2018 legale, validând mandatul lui Andrei Năstase, mai mulți politicieni au venit cu reacții și explicații referitor la decizia luată.

Ghimpu explică de ce abia acum a fost validat mandatul lui NăstaseColaj: știri.md

Președintele de onoare al Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a ținut să explice de ce abia acum a fost validat mandatul lui Andrei Năstase, transmite Știri.md.

Ghimpu susține că Curtea de Apel a luat anume acum decizia pentru că în caz contrar Năstase „era obligat să-și răsuflece mânecile, să intre în Primărie și să demonstreze că poate rezolva problemele, altfel alegătorii îl luau în furci.

De intrat - intra el, nu asta era problema, căci știe să între chiar și prin uși încuiate! Dar mirosul, ce să facă el cu acest miros adus de Alianța Kozak, care ar fi durat și pe perioada campaniei electorale, stricându-i cu putoarea sa toată intrarea “victorioasă” și împuțindu-i tot ratingul, care și așa scade! Acesta-i răspunsul de ce abia azi a apărut Decizia cu pricina”.

„Degeaba, Andrușca, crezi așa, trenul tău s-a dus și acest lucru îl confirmă chiar Decizia Curții de Apel de azi, menită să manipuleze opinia publică, altfel era emisă mult mai devreme, căci pentru nimeni nu este un secret, că tandemul Plahotniuc-Dodon de ieri este Dodon-Năstase de azi!

Închipuiți-vă, stimați prieteni, că începând cu luna iulie Năstase era Primarul orașului în care pute, da pute de-ți cad mustățile, și atunci cine era el astăzi?... Eu cred, că era nu doar “prostul satului”, dar și putoarea orașului.

Iată de ce cred, că Andrușca nu va accepta să conducă Capitala nici în aceste zile, care i-au rămas. Întrebarea, pe care trebuie să i-o punem chiar acum lui Năstase, care tot timpul spunea, că el este Primarul ales: de ce a admis, fiind mai ales la guvernare și ministru de interne, ca orașul în care locuim cu toții, Capitala, să miroase urât câteva luni bune de zile?... Și după asta, nemaivorbind de Alianța Kozak, care a adus la dodoNizarea republicii, Andrușcă mai are obrăznicia să mai ceară alegătorilor încă un mandat?”, a comentat Ghimpu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării